RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски гони куп чужденци

Публикувано в: Избрано, Левски, Футбол България
11:16, 17 дек 2018, Автор: , Преглеждания:62

Луан

Славиша Стоянович иска да се раздели с голям брой футболисти, повечето от които чужденци.

Сред тях са вратарят Мартин Полачек, централният защитник Аймен Белаид, халфовете Антони Белмонт и Фелипе Нашименто, нападателите Ривалдиньо и Луан Виана.

Раздялата с легионерите обаче няма да е лесна задача. Защото повечето от поставените в черния списък играчи имат дългосрочни контракти.

Изключение е Аймен Белаид, който е обвързан с клуба до лятото. На него вече е съобщено, че не попада в плановете на треньора Славиша Стоянович за пролетта и може да си търси нов клуб.

С тези, които не пожелаят да разтрогнат контрактите си, ще се търси вариант за преотстъпването им. Такъв е случаят с португалеца Фелипе Нашименто, за когото преди година бяха платени 200 хиляди евро на Динамо Букурещ.

Висящ е въпросът с тримата играчи, които се дърпат да преподпишат контрактите си – Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал.

Ако Левски не удължи споразуменията им до края на годината, то те ще могат свободно да преговарят с други клубове от началото на 2019-а, а през лятото да преминат в тях като свободни агенти. Затова няма да е изненада, ако в клуба се получи оферта за някого от тях, той да бъде продаден.

На ход са шефовете. Зимата на „Герена“ се очертава да е гореща.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации