RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

ЦСКА цака Стяуа за български халф

Публикувано в: Избрано, Футбол България, ЦСКА
13:23, 6 яну 2019, Автор: , Преглеждания:48

Антони Иванов

ЦСКА е напът да направи сензацио­нен трансфер, твър­дят медиите в Румъ­ния.

„Червените“ ще надцакат Стяуа за българския халф Антони Иванов, който този сезон прави фурор в северната ни съседка с фланелката на Газ Метан Медиаш. От Стяуа са го набелязали и дори са при­готвили 150 000 евро за правата на българина.

Шефът на Газ Метан Октавиан Морару обаче направи много интересно изказване пред румънския вес­тник „Проспорт“. „Не искам да говоря за пари, но специал­но за случая с Ива­нов той има оферта за 3 пъти повече па­ри, отколкото пред­лага Стяуа. Става въпрос за предложе­ние от български клуб. Не е Лудогорец, но е от топклубовете“, заяви Морару.

Според информа­ция на „Меридиан Мач“ става дума именно за ЦСКА, тъй като Левски не може да си позволи такива разходи в то­зи деликатен за клу­ба период.

Антони Иванов е 23-годишен и през този се­зон той има 11 мача и 1 гол за Газ Ме­тан, чийто нов треньор е Едуард Йорданеску. През мина­лата кампания вът­решният халф бе футболист на Сеп­тември, за който изигра 17 срещи. Иванов е минал през школите на ЦСКА и Лудогорец, а след това е играл още у нас за Академик (Свищов), Спартак (Плевен), Созопол и Монтана.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач