RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Бербатов може да се завърне в Първа лига?

Публикувано в: Берое, Избрано, Футбол България
16:19, 2 фев 2019, Автор: , Преглеждания:37

Бербатов

Димитър Бербатов се завръща в родния шампионат. Той ще облече екипа на Берое, но с по-специален статут.

Очаква се бившият таран на Манчестър Юнайтед да бъде назначен за помощник-треньор на Александър Томаш. Бербатов обаче ще е и картотекиран за срещите на тима за пролетния полусезон в Първа лига. Поне такъв слух има в Стара Загора.

38-годишният футболист, който за последно игра в индийския Керала Бластърс до края на миналия февруари, проведе цялата подготовка с Берое в турския курорт Белек.

„Бербатов се готви с нас и изцяло ще бъде негово решение дали ше играе за тима“, каза Томаш. – Надежда всеки има. Всеки един отбор би го искал. Ние като клуб сме направили всичко възможно. Решението ще бъде изцяло негово“.

Въпреки че Бербатов не е играл футбол на високо ниво от точно 11 месеца, той не е забравен от световните медии. Нападателят беше нареден от италиански специализирани футболни сайтове сред най-добрите свободни агенти на пазара в момента. Причината за обособяване на такава подредба е, че зимният трансферен прозорец в огромна част от водещите европейски първенства затвори и вече тимовете могат да се подсилват само с играчи без договори.

„Труд“

Оставете коментар

Автор

Труд

Подобни публикации