RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски дал 100 бона за Райнов

Публикувано в: Избрано, Левски, Футбол България
09:39, 7 фев 2019, Автор: , Преглеждания:12

Райнов

Левски е платил 100 хиляди лева за правата на Мартин Райнов. Двата клуба оформиха трансфера във вторник, а от вчера 26-годишният халф вече се готви с новите си съотборници.

Първоначално от Берое са поискали по-голяма сума, но са склонили на трансфера. Причината е, че играчът категорично е отказал да поднови договора си със старозагорци, който изтича през лятото.

Новото ръководство на Левски е успял да свали малко от цената, за която Берое е настоявал пред вече бившия изпълнителен директор Красимир Иванов.

Националът ще получава доста по-голяма заплата от тази, която е взимал в Стара Загора. При „сините“ месечното му възнаграждение ще е 20 хил. лева, докато в Берое е взимал 7 бона.

Интересното е, че след като бе освободен от клуба през януари, вече бившият главен скаут Кирил Вангелов разкри, че Райнов е поискал заплата на футболист, който играе във френския елит. Така и той се обоснова защо не се е стигнало до привличането на футболиста в началото на годината.

Райнов ще е далеч от най-скъпоплатените в Левски. След продажбата на Обертан най-голямо възнаграждение прибира защитникът Холмар Ейолфсон – два пъти повече от заплатата на Мартин.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации