RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Официално: Любослав Пенев е новият треньор на ЦСКА

Публикувано в: Избрано, Футбол България, ЦСКА
13:25, 8 фев 2019, Автор: , Преглеждания:15

Пенев

Легендарният Любослав Пенев е новият старши треньор на ЦСКА. Договорът му с клуба е за година и половина. Той заменя на поста Нестор Ел Маестро.

Пенев беше представен от изпълнителния директор Пламен Марков на пресконференция на „Армията“, която проследихте на живо в официалната ни фейсбук страница.

В неговия щаб влизат трима нови треньори – Добромир Митов, Даниел Моралес и Пабло Караско Гомес, а с първия тим работата си ще продължат Ивайло Петров, Томас Нойберт и Кирил Динчев.

„Решението го взех много бързо, аз съм си у нас, не идвам на гости. Поемането на поста си носи и рисковете, обичам предизвикателствата. Искам да кажа едно нещо на тези, които обичат ЦСКА – целта пред отбора е да е на върха, на първо място, да е шампион, да се съобразавят с него. Ред, дисциплина и организация, няма да карам никой на сила да играе за ЦСКА, но ако стъпи вътре – трябва да дава всичко от себе си за отбора. Фланелката на „Армията“ тежи много, публиката е взискателна“, заяви новият старши треньор при представянето си.

ВИЖТЕ ПЪЛЕН ЗАПИС НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ТУК.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации