RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски се отказва от Яблонски и Цветкович

Публикувано в: Избрано, Левски, Футбол България
12:03, 16 фев 2019, Автор: , Преглеждания:35

Яблонски

Левски се отказа от идеята да задържи Давид Яблонски и Милош Цветкович, пише „Меридиан мач“.

Двамата почти на 100-процента ще напуснат „Герена“ в края на сезона, когато договорите им изтичат. „Сините“ няма да предлагат нови контракти на чеха и сърбина, след като те отказаха да подпишат преди Нова година, когато получиха оферти от бившия изпълнителен директор на клуба Красимир Иванов.

Тогава Яблонски и Цветкович настояваха за огромно увеличение на заплатите, а от „Герена“ им предлагаха вдигане с по 1000-2000 евро.

Малко по-различна е ситуацията с Жерсон Кабрал, който има шанс да преподпише, но е по-вероятно да избере предложение от Турция, където му дават повече пари.

Другият чужденец с изтичащ контракт – Антони Белмонт, със сигурност си тръгва, а за него дори не е обсъждан вариант за нов договор.

Както е известно, новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев обяви, че планът на „Герена“ е в отбора да преобладават български футболисти, а отделно да не се дават огромни заплати на чуждестранни играчи, каквато беше практиката в последните 2-3 години.

Припомняме, че Габриел Обертан е взимал рекордните 145 000 лева месечно, а първата задача на Павел Колев беше да отърве бюджета от този огромен и непремерен разход. Шефът се справи успешно с нея и французинът вече е в турския Ерзурум.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации