RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

ЦСКА без най-добрия си футболист срещу Лудогорец

Публикувано в: Избрано, Футбол България, ЦСКА
10:40, 6 май 2019, Автор: , Преглеждания:63

Тиаго

Най-силният играч на ЦСКА в двубоя с Черно море – Тиаго Родригес, ще пропусне домакинството срещу Лудогорец. Португалцът ще бъде наказан за една среща за 5 натрупани жълти картона. Той бе санкциониран 3 минути преди края на двубоя във Варна.

До санкцията на португалеца се стигнаслед като той препъна Дани Кики. В ситуацията, разиграла се в средата на терена, се видя ясно как Тиаго се опита да се спре, преди да се блъсне в играча на Черно море.

Плеймейкърът се подхлъзна и повали Кики. Съдията Вълков му вдигна картона, което бе посрещанто с иронична усмивка и поклащане на глава от Тиаго. Той удари и по земята от яд. В негово отсъствие сред титулярите се очаква да се завърне Рубен Пинто, който остана резерва на „Тича“, без да запише минути.

Проблемите на ЦСКА с картоните обаче стават все по-сериозни, тъй като още двама футболисти увиснаха. Капитанът Николай Бодуров вече има 8 и при нов ще изгори за две срещи. Със също толкова натрупани санкции са Пинто и Кристиян Малинов.

Жеферсон пък вече е с 4 и при още един ще бъде наказан за 1 двубой. Със съия брой като бразилеца висят Валентин Антов и Ангел Лясов. Така защитниците и халфовете на „армейците“ са в доста деликатна ситуация преди решителните 4 битки за титлата. С картони могат да увиснат и още двама играчи. Жанио Бикел има 11, а при 13 ще бъде наказан за цели 3 двубоя. Иван Турицов, пък е със 7, а следващата му санкция ще е при 9.

„Тема Спорт“

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации