RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Кьолн с интерес към Лукоки

Публикувано в: Избрано, Лудогорец, Футбол България
10:47, 3 юни 2019, Автор: , Преглеждания:46

Лукоки

Новият член на Бундеслигата Кьолн стяга селекция за следващия сезон и в полезрението на „козлите“ е попаднал един от водещите футболисти на Лудогорец.

Според холандското издание „Elf Voetbal”, Джоди Лукоки от шампионите е сред опциите за ново попълнение. В Кьолн търсят спешно силен офанзивен футболист и са готови да платят 7-цифрена сума за него. И са се спрели на Лукоки, като според изданието той може да им излезе около 1 млн. евро.

26-годишният конгоанец, който е юноша на Аякс, дойде в Разград през 2015 г. и оттогава изигра близо 100 мача със зеления екип. В Лудогорец той пристигна от холандския Цволе, а има и 24 мача за гранда от Амстердам, което със сигурност е бонус в биографията му.

Предполага се, че бъдещето на Лукоки ще бъде решено до края на месец юни. Лудогорец вече привлече едно крило — Мавис Чибота. Такива са още Вандерсон и Димо Бакалов, а след изтекъл наем се завръща талантливият Светослав Ковачев.

Преговорите с израелеца Дан Битон са на финалната права, което означава, че още един офанзивен футболист е близо до Разград. Така, че не е изключено от ръководството на „орлите“ да се съгласят да продадат един от титулярите си през последния сезон. Лудогорец прави поне по един голям летен трансфер всяка година.

Оставете коментар

Автор

Меридиан Мач

Подобни публикации