RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Групата на „Лъвовете“ за турнира в Пловдив

Публикувано в: Волейбол, Избрано
10:29, 26 юни 2019, Автор: , Преглеждания:112

България

Националният отбор на България по волейбол за мъже пристигна късно във вторник вечерта в Пловдив за предстоящите битки от Група 19 във Волейболната лига на нациите от 28 до 30 юни. По-голямата част от състава се завърна от Бразилия, където селекцията на Силвано Пранди изигра двубоите от четвъртата седмица на надпреварата между най-силните отбори в света.

Към състава за двубоите в Пловдив се присъединяват Виктор Йосифов, Николай Николов, Теодор Салпаров, Тодор Скримов и Чоно Пенчев.

Още на сутринта след пристигането в Пловдив бе предвидено занимания във фитнеса, а вечерта националите ще проведат и първата си тренировка в „Колодрума“.

В България пристигнаха и останалите участници в Група 19 от Лигата на нациите - САЩ, Иран и Сърбия.

Билетите за мачовете в Пловдив са в продажба онлайн на ticketportal.bg, както и в партньорската мрежа – в OMV, книжарници Booktrading, Office 1 Superstore. Пропуските са разделени на три категории спрямо местата в залата, а цените им са по 10, 15 и 20 лева на ден. Пакетните билети включват всички мачове от трите дни на турнира и са на цени от 25, 40 и 50 лева.

В Пловдив билети се продават и на касата на Дом на културата. А в дните на мачовете (28, 29 и 30 юни) феновете ще могат да закупят билет и на касата на „Колодрума“, която ще е отворена от 14 часа.

Първите мачове започват в 17 часа, а вторите – в 20,40 часа. Българският национален отбор играе винаги от 20,40 часа – в петък срещу САЩ, в събота срещу Иран и в неделя срещу Сърбия.

Групата на мъжкия национален отбор за турнира от Волейболната лига на нациите в Пловдив:
1. Георги Сеганов
2. Чоно Пенчев
3. Цветан Соколов
4. Радослав Парапунов
5. Виктор Йосифов
6. Светослав Гоцев
7. Николай Николов
8. Красимир Георгиев
9. Тодор Скримов
10. Розалин Пенчев
11. Мартин Атанасов
12. Пламен Шекерджиев
13. Теодор Салпаров

БФВ

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации