RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Камен Василев ще стартира в четвъртия кръг от пистовия шампионат

Публикувано в: Моторни
14:55, 26 сеп 2019, Автор: , Преглеждания:8

Kamen VasilevПилотът на „КА-2 Рейсинг Тийм“ Камен Василев с автомобил Mitsubishi Lancer Evo X ще стартира в четвъртия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта, който ще се проведе в края на тази седмица в Стара Загора. Василев се състезава в серия „Макси“, като това е втори сезон за него в автомобилния спорт.
Камен завърши четвърти в последното си състезание, което се проведе на „Писта София“. През този сезон той има записани още едно четвърто място на писта „Лики Моли“, а най-добрият му резултат през тазгодишната кампания е второ място на „Писта Русе“.
Във временното класиране, Василев се намира на втора позиция в своя клас, а заедно със съотборника си Константин Маршавелов извеждат отбора на „КА-2 Рейсинг Тийм“ на първо място във временното отборно подреждане.
„Както винаги, отиваме на състезание с мисълта за най-добро класиране. В последно време наблегнахме много на тренировките, които ги провеждаме на Калояново. Надявам се на добър резултат в Стара Загора“, сподели Василев преди състезанието.

Оставете коментар

Автор

Иво Пинев

Подобни публикации

Още от

Моторни