RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Участието на Маршавелов в Стара Загора остава под въпрос

Публикувано в: Моторни
15:29, 26 сеп 2019, Автор: , Преглеждания:5

Konstantin MarshavelovУчастието на Константин Маршавелов от пловдивския клуб „КА-2 Рейсинг“ в четвъртия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта ще бъде под въпрос до последния момент. Състезанието ще бъде в Стара Загора, а четирикратният шампион на България в тази дисциплина ще стартира в неделното състезание като лидер в генералното класиране на серия „Макси“. Това ще стане, ако частите за автомобила на пловдивчанина пристигнат на време и той бъде подготвен за старта на съботните квалификации.

Пловдивчанинът спечели три поредни победи до този момент. Той завърши на първо място във всичките три състезания до момента – Писта „Лики Моли“, „Писта Русе“ и „Писта София“. С тези три победи, Маршавелов е едноличен лидер в най-високия клас и остава основен претендент за титлата през тази година. Заедно със съотборникът си Камен Василев те изведоха отбора на „КА-2 Рейсинг Тийм“ до първото място във временното класиране.

„Участието ми до последно ще бъде под въпрос. Части, които трябваше да дойдат в началото на седмицата все още не са пристигнали. Ако частите пристигнат утре, ще работим до последно по автомобила, за да сме готови за квалификациите в събота“, сподели Маршавелов преди старта.
„Ако успеем да стартираме ще се боря за четвърта победа през сезона, но не на всяка цена“, допълни пловдивчанинът.

Оставете коментар

Автор

Иво Пинев

Подобни публикации

Още от

Моторни