RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски има оферти за Иванов и Робърта

Публикувано в: Избрано, Левски, Футбол България
08:07, 28 окт 2019, Автор: , Преглеждания:10

Иванов

Известният румънски мениджър Джовани Бекали заяви, че Левски няма никакво намерение да се разделя с младите си нападатели Станислав Иванов (20 г.) и Найджъл Робърта (21 г.), въпреки че към двамата има интерес от чужди отбори.

И двамата имат по 6 гола до момента в първенството, като са водещите реализатори на сините. Както е известно, Бекали е много близък със силните фигури в Левски Васил Божков и Георги Тодоров. Румънецът помага и със съвети около трансферната политика на клуба.

„Станислав Иванов и Найджъл Робърта играят много силно, има интерес към тях. Но те трябва да продължат така, във всеки мач да се бият. Това е само началото. Клубът не ги продава, въпреки че има оферти. Левски ще се подсилва, а няма да се отслабва през следващия трансферен прозорец“, заяви пред „Тема спорт“ Бекали.

„Отборът върви добре за момента. Изоставането от Лудогорец е само 4 точки. Това е нищо. През пролетта Левски ще се бори за титлата, ще хвърли всичко. Още нищо не е решено“, каза агентът.

Джовани Бекали похвали работата и на треньора Петър Хубчев.

„В началото всички казваха, че той е дефанзивен специалист. Затова и доста хора не го искаха. А треньорът е отличен. Левски е втори по отбелязани голове в първенството, има и втората най-добра защита. Всичко това показва, че отборът играе офанзивно, а не дефанзивно.

Тимът израства и трябва да се мисли как да бъде подсилен, а не да продава най-добрите си футболисти. Левски ще е най-малкото втори, а има и шанс за титлата. Ще се бори до края за нея. Трябва да се прави и състав за Европа“, заяви Бекали.

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации