RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

И Ботев с интерес към Бодуров

Публикувано в: Ботев Пловдив, Избрано, Футбол България
11:02, 13 ное 2019, Автор: , Преглеждания:17

Бодуров

Ботев Пловдив е поред­ният клуб, който проявява интерес към привличането на Николай Бодуров. Канарче­тата са провели разговор с бранителя подобно на Арда и австрийския Щурм Грац, съобщава „Тема Спорт“.

Жълто-черните трудно ще отго­ворят на финансовите изис­квания на Бодуров. Въпреки това опитният състезател е проявил интерес към евенту­ално преминаване в Ботев. В момента канарчетата се опитват да разтрогнат с ня­колко от по-скъпоплатени играчи, с което биха освобо­дили бюджет за Бодуров. Ос­вен това през зимата не е из­ключена и продажба на Кристиан Димитров в посока Левски, така че в Ботев ще се нуждаят от качествен за­местник на своя кадър.

Очаква се след края на есен­ния дял Бодуров да разтрогне с ЦСКА. На този етап той е получил предложения от бив­шите си треньори на „Армията“ Стамен Белчев в Арда и Нестор Ел Маестро в Щурм. В австрийския тим е и футбо­лист №1 на България Кирил Десподов, който призна, че би било много добре, ако Бо­дуров отиде там.

В Ботев работят сериозно по зимната селекция, а вече се разделиха с левия бек Еберт Кардосо. Същото ще се случи и с холандските игра­чи Родни Клустър и Филип Ван Арнем. Клуба ще напусне и Атанас Зехиров, който в последната година беше пре­следван от контузии. 30-годишният бранител/крило не е бил на терена от 15 март -80 минути при 1:1 с Ботев Враца. Този сезон не е попадал в групата на канарчетата. Интересно ще е да се види и кой всъщност ще води тима напролет, Ферарио Спасов беше назначен с договор до края на годината. Спасов изведе Ботев до поредни поб­еди над Дунав (2:1) и Левски (1:0).

Оставете коментар

Автор

Тема Спорт

Подобни публикации