RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Легия подобрява офертата за Шверчок

Публикувано в: Избрано, Лудогорец, Футбол България
08:01, 1 фев 2020, Автор: , Преглеждания:111

Шверчок

Полският гранд Легия е готов на всичко, за да привлече в редиците си нападателя на Лудогорец Якуб Шверчок.

Преговори между двата клуба текат още от началото на годината, но до момента разградчани отказаха поляците с цената от 1,25 млн евро, поставена на тарана. Тогава клубът от Варшава бе склонен да извади най-много 1 млн. евро. Сега обаче нещата са различни и поляците са вдигнали мизата.

Причината е, че Легия се раздели със звездата си Ярослав Ниезгода, който премина в Портланд. За него клубът прибра 3,5 млн евро и сега клубът е готов да инвестира част от тази сума за нов нападател.

Според Sport.pl голямата цел на Легия е именно Якуб Шверчок, а негова алтернатива е Денис Алибек. “Неофициално се говори, че Легия е готов да извади 2 млн. евро за нов нападател”, пишат поляците. Ако варшавци наистина дадат такава сума, то това ще е рекорд за тях, що се отнася до привличането на нов играч.

Лудогорец вероятно няма да се замисли и ще приеме подобна оферта на Легия, въпреки че бъдещето на титулярния нападател Клаудиу Кешерю остава неясно, защото той още не е подписал нов договор с разградчани. “Причината треьнорът на Легия Александър Вукович да предпочита повече Шверчок, е че той желае да има повече поялци в състава си”, допълват от полското издание.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации