RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Колумбиец решава днес за ЦСКА и Лудогорец

Публикувано в: Избрано, Футбол България
07:10, 21 яну 2021, Автор: , Преглеждания:41

Касиера

Колумбийският нападател на Беленензес Матео Касиера, който е получил оферти от ЦСКА-София, Лудогорец и полския Гурник (Забже), до часове трябва да вземе решение къде да продължи кариерата си.

За подписа на 23-годишния бивш играч на Аякс и Грьонинген се оформи троен възел, а „сините“ от Лисабон са му поставили цена от 300 000 евро. В Португалия разкриха, че в Беленензес вече са получили три оферти на тази стойност – от „армейците“, разградчани и тима от Забже.

От Гурник обаче предлагат същата заплата на Касиера, както в настоящия му отбор, докато Лудогорец е готов да плаща много повече. ЦСКА-София няма намерение да се надцаква за подписа на нападателя, защото има и друг вариант за ново попълнение на върха на атаката.

Интересно е, че и трите предложения към тарана включват контракт с продължителност три години и половина. Колумбиецът е представляван от мениджърска агенция ProEleven, чрез която ЦСКА-София е осъществил доста сделки през последните години.

Очаква се днес Касиера заедно с агента му Карлос Гонсалвес да преценят коя оферта да приемат. До края на седмицата пък Матео Касиера трябва да се присъедини към новия си отбор.

„Тема Спорт“

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации