RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Маршавелов завърши с победа сезон 2021

Публикувано в: Моторни
14:24, 29 ное 2021, Автор: , Преглеждания:27

prizegivingКонстантин Маршавелов от пловдивския клуб “КА-2 Рейсинг Тийм” спечели последното състезание по автомобилизъм на затворен маршрут и писта за сезон 2021, което се проведе вчера. Това стана на “Писта Хасково”, която през този сезон се проведе на трасето близо до с.Калояново. На второ място остана Румен Киров, а трети бе Пламен Камбуров. Съотборниците на Маршавелов в “КА-2 Рейсинг” – Камен Василев и Венцислав Станев отпаднаха от надпреварата.

Това е трета поредна победа за шесткратният шампион на България за този сезон. Той стартира годината с второ място на “Писта Бургас”, на “Писта Енеос” отпадна от надпреварата още на старта, а след това последваха трите поредни победи в Русе, Стара Загора и в последния кръг. В генералното класиране в шампионата, Маршавелов остава на втора позиция.

Отборът на “КА-2 Рейсинг Тийм” записа нов първи резултат при отборите, след победите на Константин Маршавелов в серия “Макси” и победата на Иван Влъчков в серия “Туринг”. С тази победа, пловдивският клуб си гарантира отборната титлата за сезон 2021.

Оставете коментар

Автор

Ив

Подобни публикации

Още от

Моторни